نیمی از جمعیت استان کارت ملی هوشمند دارند/ افزایش فرزندخواندگی در بوشهر
نیمی از جمعیت استان کارت ملی هوشمند دارند/ افزایش فرزندخواندگی در بوشهر
آوای پارسیان: مدیرکل ثبت و احوال استان بوشهر می گوید: طی 8 ماهه ابتدای امسال آمار ازدواج و طلاق در استان 12 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل ثبت و احوال استان بوشهر می گوید: طی 8 ماهه ابتدای امسال آمار ازدواج و طلاق در استان 12 درصد کاهش داشته است.
به گزارش «آوای پارسیان»؛ کیامرث صالحی در نشستی خبری به مناسب 3 دی ماه روز ثبت و احوال ادامه داد: طی این مدت 5038 ازدواج در استان ثبت شده که در مقایسه با زمان مشابه پارسال 12.71 درصد کاهش نشان می دهد.
به گفته وی، میانگین سنی ازدواج بوشهری ها برای مردان 27 سال و زنان 23 سال می باشد.
صالحی از ثبت 1180 طلاق تا آبان ماه خبر داد و گفت که نسبت به زمان مشابه سال گذشته 12 درصد کاهش می دهد.
به گفته وی، بیشترین طلاق ها در نخستین سال زندگی و سپس سال دوم ازدواج می باشد که مجموعا 19 درصد را به خود اختصاص می دهد. پس از آن ازدواج های 10 سال به بالا در رتبه بعدی قرار دارند.
مدیرکل ثبت و احوال استان از ثبت 2725 فوت طی 8 ماهه امسال خبر داد و افزود: این شاخص 2.5 درصد رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: بیماری های قلبی و عروقی با 42.4 درصد بیشترین دلیل مرگ در استان بوشهر می باشد، پس از آن حوادث غیرعمد نظیر تصادفات با 10.2 درصد بیشترین فراوانی را دارد.
صالحی با اشاره به ثبت 14.469 تولد تا پایان آبان ماه در استان خاطرنشان کرد: این واقعه کاهش 2.5 درصدی داشته است.
بیشترین اسامی نوزادان
وی درباره بیشترین اسامی انتخابی برای نوزادان طی 8 ماهه امسال اظهار داشت: حسین، امیرعلی، علی، امیرحسین، ابوالفضل، رضا، علیرضا، محمدطاها و امیرحسین 10 نامی بودند که بیشترین فراوانی را در نوزدان پسر داشتند.
صالحی خاطرنشان کرد: در نوزادان دختر هم اسامی فاطمه، زهرا، زینب، رقیه، فاطمه زهرا، آوا، هلما، مریم، یسنا و ریحانه بیشترین فراوانی را به خود اختصاص دادند.
نیمی از جمعیت استان کارت ملی هوشمند گرفتند
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر در بخش دیگری از این نشست اظهار داشت: تاکنون 417 هزار و 500 نفر در استان درخواست و مدارک برای دریافت کارت ملی هوشمند ارائه کرده اند که تقریبا نزدیک به نیمی از جمعیت واجد شرایط دریافت این کارت در استان می شود.
وی ادامه داد: 287 کارت ملی هوشمند به مردم تحویل شده، ضمن اینکه قریب 18 هزار کارت ملی هوشمند نیز در دفاتر ما باقی مانده و مردم برای دریافت آن مراجعه نکرده اند.
صالحی با اشاره به اینکه کارت های ملی فعلی تا پایان سال 96 دارای اعتبار بوده گفت: پس از این به کارت های ملی قدیمی خدمات ارائه نمی شود، از این رو تقاضا می کنیم شهروندان برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند.
وی با بیان اینکه میانگین زمانی برای دریافت کارت ملی هوشمند به 3 هفته کتاهش یافته، خاطرنشان کرد: 7 ایستگاه سیار برای استان تهیه خواهد شد تا کسانی که محدودیت حرکتی دارند (نظیر جانبازان، معلولان) یا در مکان های خاص (مثل زندان) یا راههای دور دست اقامت دارند بتوانند برای کارت ملی هوشمند اقدام کنند.
به گفته وی، 74 دفتر پیشخوان یا ادارات ثبت در استان برای ارائه کارت ملی هوشمند فعال می باشد.


