تنها متخصص و جراح مغز و اعصاب جنوب استان رفتنی شد
تنها متخصص و جراح مغز و اعصاب جنوب استان رفتنی شد
آوای پارسیان: این متخصص و جراح مغز و اعصاب فرصت 50 روزه به بیمارستان کنگان داده تا این تجهیزات خریداری و در اختیار اطاق عمل قرار داده که منطقی است با وجود سختیهای فراوان برای جذب متخصص و جراح مغز و اعصاب، زمینه ماندگاری متخصص کنونی فراهم شود.
به دلیل نبود تجهیزات پزشکی عملهای مغر و اعصاب در اطاق عمل بیمارستان کنگان، تنها متخصص و جراح مغز و اعصاب جنوب استان بوشهر در حال رفتن از این استان است.
به گزارش «آوای پارسیان»؛ در حالی که بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان به عنوان یکی از قطبهای درمانی جنوب کشور، سالانه به بیش از یک میلیون نفر مراجعهکننده از جنوب استان بوشهر و برخی از اهالی استان های فارس و هرمزگان می باشد، اما به دلیل بیتوجهیهای انجام شده، در آستانه از دستدادن تنها متخصص و جراح مغز و اعصاب خود است.
این بیمارستان 96 تختخوابی در سال 1380 به بهره برداری رسیددر در سفر سال 1390 رهبر انقلاب اسلامی توسعه آن در دستور کار قرار گرفت و با همراهی وزارت نفت عملی شد.
کمبود شدید متخصیین و جراحان مغز و اعصاب در ایران و نیازمندی به این رشته فوق حساس، سبب شده که اگر استانی بتواند یک متخصص را جذب کند با چنگ و دندان او را نگه دارد تا از حضور این پزشک، به مردم ارائه خدمات کند.
حال با این شرایط و اورژانسیبودن اعمال جراحی مغز و اعصاب پس از هر ضربه که از یک سانحه رانندگی، تا پرتشدن از یک بلندی و برخورد شی سخت میتواند در محیطهای عمومی و صنعتی شامل شود و ورود تیم پزشکی حداقل در 4 ساعت اول میتواند به بهای مرگ و زندگی فرد مصدوم منجر شود، مشاهده میشود پزشکی که با همه سختیها جذب شده، به دلیل نبود امکانات جراحی مغز و اعصاب در اتاق عمل بیمارستان کنگان در حال رفتن از استان است.
خواسته این پزشک متخصص هم برای تجهیز اطاق عمل بیمارستان کنگان فقط خرید یک ست ابتدایی و اولیه جراحی مغز و اعصاب به میزان 800 میلیون تومان است که تاکنون این مبلغ نه تنها از طرف فرمانداری کنگان و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بلکه از طرف استانداری بوشهر تامین نشده است.
البته متخصص و جراح مغز و اعصاب تمام وقت بیمارستان کنگان فرصتی 50 روزه به این بیمارستان داده تا این تجهیزات خریداری و در اختیار اطاق عمل قرار داده شود که تا پایان این مهلت چند روزی دیگر باقی نمانده و منطقی است که با وجود سختیهای فراوان برای جذب متخصص و جراح مغز و اعصاب، زمینه نگهداری و ماندگاری متخصص کنونی این بیمارستان فراهم شود.
شاید اگر این پزشک از امکانات رفاهی و حقوق آن چنانی درخواستهایی داشت میتوان با یک جواب که نداریم و نمیشود حرفی زد که البته به دلیل کمبود این نوع تخصص در کشور، چندان هم شایسته نیست اما وقتی که برای راهاندازی یک دپارتمان جراحی در یک بیمارستانی که سالانه بیش از یک میلیون مراجعهکننده دارد این قدر شور می زند و به تکاپو افتاده باید به این پزشک آفرین گفت و به مسوولان بیتفاوت نهیب زد...


