دوشنبه, 13 آذر 1402 - Monday, 04 December 2023
کد خبـر : 2333
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۶ ۲۰:۵۶
دسته: مشروح
پرینت
ایمیل

پرسپولیس- طارمی؛ معامله دو سربرد يا دو سر باخت؟!

پرسپولیس- طارمی؛ معامله دو سربرد يا دو سر باخت؟!

آوای پارسیان: انتقال مهدي طارمي به الغرافه قطر مهمترين نقل و انتقال زمستاني فوتبال ایران تا اينجاي فصل است. انتقالي كه هر دو طرف یعنی باشگاه و طارمي مي توانند از آن هم سود ببرند و هم زيان.

 انتقال مهدي طارمي به الغرافه قطر مهمترين نقل و انتقال زمستاني  فوتبال ایران تا اينجاي فصل است. انتقالي كه هر دو طرف یعنی باشگاه و طارمي مي توانند از آن هم سود ببرند و هم زيان.

به گزارش «آوای پارسیان»؛ الغرافه قطر طی روزهای اخیر با به خدمت گرفتن وسلی اشنایدر ستاره سابق هلند و باشگاه اینترمیلان در صدر اخبار رسانه های آسیایی بوده است. البته آنها علاوه بر تقویت خط هجومی برای افزایش قدرت تهاجمی خود به سراغ بهترین گلزن دو فصل گذشته لیگ برتر و ملی پوش فوتبال ایران رفتند و رضایت او را برای اضافه شدن به تیمشان جلب کردند.

باشگاه الغرافه شب گذشته تایید کرد با مهدی طارمی به توافق نهایی رسیده و این مهاجم ملی‌پوش ایرانی پس از حضور در قطر بلافاصله در تست‌های پزشکی شرکت کرده تا پس از آن قراردادش را امضاء نماید.

مهدی طارمی که امروز ساعت 12:30 دقیقه به سمت کشور همسایه پرواز کرده بود، با استقبال مسئولین تیم الغرافه مواجه شد تا به زودی سایر کارهای قانونی برای رسمی شدن قراردادش صورت گیرد.

بررسی سودهای این انتقال

قرارداد طارمي در پايان فصل با پرسپوليس به پايان مي رسد، از آنجايي كه طارمي در پايان فصل بازيكن آزاد مي شد مي توانست خيلي راحت و بدون پرداخت پولي به عنوان بازيكن آزاد به هر تيمي كه مي خواست برود. طبق مصاحبه امروز افشين پيرواني، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس، باشگاه بارها به او پيشنهاد تمديد قرارداد داده كه طارمي نپذيرفته است، در اين شرايط بهترين كار براي پرسپوليس براي بازيكني كه دلش با اين تيم نيست فروش او به الغرافه بود كه مشتري دست به نقدي هم بود.

نکته دیگر این است که طارمي مدتهاست قصد بازي در خارج از كشور را دارد. بازي در ليگ ستارگان قطر مي تواند شروع خوبي براي مهدي طارمی در سال جام جهاني باشد، باتوجه به اتفاقات چندماهه اخير و محروميتي كه نصيب پرسپوليس شد طارمي مي خواهد از اين فضا فاصله بگيرد و در پايان فصل با درخشش در جام جهاني به اروپا برود. فراموش نكنيد دايي، نكونام و كريمي هم با درخشش در تيمهاي عربي به اروپا رفتند. این نکته نباید فراموش شود که در اين ماجرا مثالهای نقضی هم داریم.

بررسی ضررهای این انتقال

پرسپوليس فقط دو مهاجم تخصصي به نامهای منشا و عليپور دارد و از دو پنجره نقل و انتقالاتی هم محروم است. اگر يكي از آنها مصدوم يا محروم شود، با توجه به بازيهاي فشرده پرسپوليس در ليگ و آسيا مطمئنا دست برانكو در پوست گردو مي ماند.

به نوشته نود، برخی معتقدند شايد معرفت حكم مي كرد با توجه به محروميت پرسپوليس كه به واسطه مدیریت وقت باشگاه و خود طارمی به وجود آمد مهدي طارمي براي بدست آوردن دل هواداران هم شده در پرسپوليس مي ماند و جبران مافات مي كرد اما او چمدانها را بست و به قطر سفر کرد. حركتي كه خشم بخش قابل توجهي از هواداران پرسپوليس را برانگيخته است.

انتقالي كه اگر با عدم نتيجه گيري پرسپوليس در ادامه فصل همراه باشد هواداران هرگز او را نخواهند بخشيد. هر چند با توجه به وضعیت لیگ، امکان قهرمان نشدن پرسپولیس کم است اما به قول آن جمله معروف، در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!

نظر شما؟  
+ 1
مخالفم + 0
Bookmark and Share
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوشتن دیدگاه