فرودگاه بوشهر دیگر بینالمللی نیست
فرودگاه بوشهر دیگر بینالمللی نیست
آوای پارسیان: با برداشته شدن تنها پرواز خارجی فرودگاه بوشهر، تجار و بازرگانان بوشهری ناچارند برای سفرهای کاری خود پنج ساعت راه را به شیراز رفته و از آنجا به دبی پرواز کنند یا آنکه به تهران بروند.
جواد شکریان
مردم استان بوشهر به دلیل همجواری با دریا و ارتباطات گسترده با کشورهای حوزه خلیجفارس، بهویژه دبی ناچار به سفرهای پیدرپی به این امیرنشین هستند. برقراری پرواز دبی به بوشهر و برعکس میتوانست مشکلات متعدد آنها را در سفر به این امیرنشین کمتر کند. با لغو احتمالی این پرواز، هم تجار و بازرگانان بوشهری ناچار هستند برای سفرهای کاری خود پنج ساعت راه را به شیراز رفته و از آنجا به دبی پرواز کنند یا آنکه به تهران بروند. در ضمن، اگر این پرواز لغو شود عنوان بینالمللی فرودگاه بوشهر دیگر برداشته میشود.
در این زمینه، مدیرکل فرودگاههای بوشهر در گفتوگو با بامداد جنوب با تائید خبر لغو پروازهای بوشهر به دبی در آینده نزدیک، افزود: لغو پروازهای بوشهر به دبی دلایل سیاسی ندارد. مسوولان هواپیمایی امارات بهتازگی طی اطلاعیهای ورود برخی هواپیماها را به فرودگاههای این کشور ممنوع کردهاند بنابراین بهعلت بالا بودن عمر هواپیماهای فرودگاه بوشهر که پروازهای دبی را انجام میدهند، این پروازها بهزودی لغو خواهند شد.
کمال دهقان منشادی با تاکید بر اینکه در حال پیگیری برای از سرگیری پروازها به دبی پس از لغو پروازها هستیم، تاکید کرد: برای برقراری دوبارها پروازها از بوشهر به دبی، لازم است نوع هواپیما و عمر آن تغییر کرده و بهروزتر شود؛ بر همین اساس در حال مذاکره با شرکتهای هواپیمایی ایرانایر و کیشایر هستیم تا با حداقل توقف در پروازها، بار دیگر شاهد تردد پرواز بوشهر به دبی باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که وضعیت درآمدی شرکت هواپیمایی متولی پرواز بوشهر به دبی از این پرواز چه میزان در سال بوده است، خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر در هر هفته دو پرواز (رفت و برگشت) از بوشهر به مقصد دبی داشتهایم که در هر پرواز (رفت و برگشت) بهطور متوسط 240 مسافر حضور داشتهاند. بنابراین در مجموع میتوان گفت پروازهای خارجی پروازهای با درآمد بالایی هستند هر چند اطلاع دقیقی از میزان سود سالانه شرکت هواپیمایی پرواز بوشهر به دبی ندارم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «با توجه به سودآوری قابل قبول پروازهای خارجی، آیا اقدامی در خصوص راهاندازی پروازهای بیشتر به دیگر کشورهای منطقه انجام دادهاید یا خیر»، بیان کرد: تمایل بر برقراری هرچه بیشتر پروازها به کشورهای خارجی است و دوست داریم به اکثر کشورهای دنیا پرواز داشته باشیم اما این اتفاق به مکانیسم عرضه و تقاضا ربط دارد و اگر تعداد درخواست مسافران برای رفتن به یک کشور افزایش یابد، شرکتهای هواپیمایی برای سود بیشتر این پروازها را راهاندازی خواهند کرد. البته این درخواست باید از طریق شرکتهای هواپیمایی به ما داده شود و ما نمیتوانیم به آنها پیشنهاد دهیم. سال گذشته شرکت کیشایر پرواز بوشهر به تفلیس را راهاندازی کرد اما بهعلت کمبود مسافران، این پرواز به سودآوری نرسیده و پس از یک ماه به کار خود پایان داد.
منبع: روزنامه بامداد جنوب


