شنبه, 18 آذر 1402 - Saturday, 09 December 2023
کد خبـر : 3887
تاریخ انتشار: شنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ ۱۷:۲۱
دسته: مشروح
پرینت
ایمیل

آخرین خبرها از انتخاب شهردار و رییس شورای شهر بوشهر/ منطقه آزاد در دستورکار این هفته مجلس/ انتصاب و تغییر دو مدیرکل

آوای پارسیان:کشف محموله بزرگ موادمخدر در روستای بندرگاه بوشهر، انتقاد تند نماینده جنوب استان از عملکرد مدیرکل محیط زیست بوشهر، زمزمه استخدام های سفارشی در فرمانداری دیلم و سوال نماینده استان از وزیر ارشاد در دستورکار این هفته صحن مجلس برخی از شنیدنی های هفتگی «خلیج فارس» است.

خبرنگاران «آوای پارسیان» در جریان پیگیری های خبری خود به زمزمه هایی برمی خورند که میهمان کردن خوانندگان به این شنیده ها خالی از لطف نیست:

  • شنیده می شود محموله بزرگ موادمخدر جمعه شب در ساحل روستای بندرگاه بوشهر کشف شده است. این کشفیات در جریان تعقیب و گریز با قاچاقچیان صورت گرفته است.
  • وزیر ارتباطات در حاشیه سفر به بوشهر، در پستی اینستاگرامی نوشت: آلودگی عسلویه چند برابر تهران است؛ این موضوع را در دولت مطرح می‌کنم.

  • این هم تصویری از پیاده‌روی آذری جهرمی وزیر ارتباطات، استاندار  و خدری نماینده مجلس در ساحل بوشهر که جمعه شب انجام شد.

 

  • عکسی از وزیر ارتباطات در حال چک کردن تلگرام در شورای اداری شهرستان جم در فضای مجازی بارها دیده شد. این پیام رسان از اردیبهشت ماه گذشته فیلتر شده است.

  • مهرزاد آسایش عضو شورای شهر بوشهر در فضای مجازی، از بلاتکلیفی 8 ماهه در روند انتخاب شهردار مرکز استان عذرخواهی کرده و از شهروندان خواسته رزومه گزینه های پیشنهادی را به وی اعلام کنند.

  • زمین چمن شهر کاکی که اوایل امسال با اعتبار قریب 60 میلیون تومان احیا شد، به دلیل نبود آب در حال خشک شدن است. این پروژه فاقد مخزن آب می باشد.

  • هیچ کدام از 3 نماینده استان در مجلس که فرزند دارند (خانم الماسی مجرد است) تاکنون به کمپین #فرزند_کجاست؟ نپیوسته اند. در فضای رسانه ای، درباره فعالیت‌های فرزندان یکی از نمایندگان استان حرف و حدیث هایی مطرح می باشد.
  • حادثه تصادف برای دختر ورزشکار هم استانی در حین تردد از عرض خیابان و مقابل شهرک نیایش بوشهر، وی را به کما برد. نبود پل عابر پیاده، تردد ساکنان در این محدوده را حادثه آفرین کرده است. سال پیش هم یک معلم در مقابل این شهرک در پی تصادف جان باخت.

  • نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس در واکنش به ابراز نگرانی کلانتری رییس سازمان محیط زیست پیرامون آلودگی عسلویه گفته: اگر توانایی جمع آوری آلایندگی صنایع نفت و گاز را ندارید؛ حداقل آن ها را سبز اعلام نکنید. وی با انتقاد از عملکرد مدیرکل محیط زیست بوشهر ادامه داد: چرا شخصی که در دولت یازدهم مدیرکل محیط زیست استان بود و صنایع آلاینده را سبز اعلام می کرد؛ با وجود اینکه از سمت خود استعفا داده بود، دوباره مدیرکل کردید؟ به گفته وی، تا زمانی که دولت بخواهد بر دولت نظارت کند، وضعیت بهتر نمی شود؛ باید محیط زیست از بدنه دولت جدا شود، این حرف را بارها گفته ایم اما گوش شنوایی نیست.
  • عباس جاودانی با رای همه 5 عضو شورای شهر دالکی، به عنوان شهردار جدید این شهر انتخاب و برای صدور حکم به استانداری معرفی گردید. جاودانی متولد دالکی است و سابقه شهرداری اهرم و ریاست فرهنگ و ارشاد تنگستان را در کارنامه خود دارد.
  • شنیده می شود با توجه به تایید نشدن دو شهردار منتخب مرکز استان از سوی وزارت کشور و تعلل 8 ماهه در این خصوص، برخی اعضای شورا معتقدند درباره گزینه های موردنظر، پیش از رای گیری از دستگاه های ذی صلاح استعلام صورت بگیرد تا این دور تسلسل ادامه نیابد.
  • استاندار بوشهر گفته: اسناد مناقصه پروژه راه‌آهن بوشهر - شیراز در حال آماده‌سازی است و در ماه‌های آینده شاهد اجرای عملیات آن خواهیم بود.
  • تاجیک از اعضای شورای شهر آبدان فیش های پرداختی به حساب این شهرداری را در فضای مجازی منتشر کرده و آن را بابت چند وعده سفارش غذا و پذیرایی هایش در جلسات شورا دانسته است. مبلغ پرداختی مجموعا 110 هزارتومان بوده است.
  • خواجه گیری نائب رئیس شورای شهرستان دیلم از فرماندار این شهرستان درخصوص آنچه استخدام نیروهای سفارشی و بدون آزمون در این فرمانداری دانسته، انتقاد کرده است.
  • با خبر شدیم مدیرکل جدید زندان های استان بوشهر منصوب گردیده است. براین اساس، قاسم طباطبایی مهر مدیر سابق زندان های چهارمحال و بختیاری به این سمت در بوشهر منصوب شد.
  • استخدام در پتروشیمی بوعلی‌سینای ماهشهر بومی شد. از شما چه پنهان، فراخوان ثبت‌نام آزمون استخدامی پتروشیمی بوعلی‌سینای ماهشهر توسط گلمرادی نماینده مجلس متوقف شد. پس از رایزنی‌های این نماینده مجلس و جذب موافقت برای اختصاص دادن تمامی سهمیه استخدامی به نیروهای بومی ماهشهر، سایت آزمون به مدت ۴۸ ساعت بسته شد تا پس از اصلاح شرایط این آزمون مجددا سایت برای ثبت نام داوطلبان بارگزاری شود.
  • شنیده شده انتخابات ریاست هیات فوتبال استان بوشهر در شهریورماه برگزار خواهد شد. این انتخابات از مهرماه سال گذشته به دلیل اختلافات رخ داده میان اداره کل ورزش و جوانان با هیات فوتبال تاکنون دچار تاخیر شده است.
  • با خبر شدیم طی هفته جاری نادر شفیع خدایی مدیرکل هواشناسی استان بازنشسته می شود. گویا در انفعال استان، جایگزین وی، فردی بنام "شکوهی" از نیروهای هواشناسی کهکیلویه و بویراحمد تعیین شده و به استانداری نیز اعلام شده است.
  • لایحه یک فوریتی تاسیس 8 منطقه آزاد از جمله بوشهر و 12 منطقه ویژه اقتصادی در دستورکار این هفته مجلس قرار گرفته است. سه هفته پیش هم این لایحه در دستورکار مجلس بود که به دلایل نامعلومی از دستور خارج گردید، ولی اینبار مجددا برای رای گیری در صحن علنی مشخص شده است.

  • با خبر شدیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این هفته برای پاسخگویی به دو سوال خدری نماینده بوشهر به صحن علنی می آید. درباره محتوای این پرسش اظهارنظری از سوی نماینده بوشهر نشده است.
  • در جریان سفر وزیر ارتباطات به استان در دو روز آخر هفته، شهریاری نماینده دشتی و تنگستان وی را همراهی نکرد. این اقدام در اعتراض به لغو سفر جهرمی به شهرستان دشتی می باشد.
  • انتخاب هیات رییسه شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان طی هفته جاری برگزار خواهد شد. انتخابات سالانه هیات رییسه شوراها باید قبل از اتمام موعد یکساله برگزار شود. در شورای شهر بوشهر علاوه بر ابوذر دهدار رییس فعلی، از طاهره شمشیری هم به عنوان کاندیدای ریاست یاد می شود.
  • دست آخر اینکه براساس اعلام مدیرکل آموزش و پرورش، تاکنون 218 رتبه زیر هزار کنکور سراسری امسال استان بوشهر شناسایی شده که 25 مورد بیشتر از پارسال است و انتظار می رود منجر به بهبود رتبه استان در نتایج کنکور سراسری شود.
نظر شما؟  
+ 1
مخالفم + 0
Bookmark and Share
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوشتن دیدگاه