دوشنبه, 13 آذر 1402 - Monday, 04 December 2023
کد خبـر : 4286
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۴ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۲۸
دسته: مشروح
پرینت
ایمیل

با تفکر و اندیشه اصلاح طلبی پا به عرصه انتخابات خواهم گذاشت

 آوای پارسیان : ضیاء کرمی کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه کنگان, دیر, جم و عسلویه در پیامی که به این پایگاه خبری ارسال کرد نسبت به حواشی ایجاد شده در خصوص مصاحبه خود با چغادک نیوز با عنوان(اصولگرای اصلاح طلب هستم) واکنش نشان داد.

متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیرو مصاحبه اینجانب با سایت چغادک نیوز و در پی شائبه ایجاد شده، به منظور تشحیذ و تنویر افکار عمومی در خصوص اصطلاح ( اصولگرای اصلاح طلب) توضیحاتی را به عرض می رسانم.

١- صراحتا اعلام می نمایم بنده با اعتقاد راسخ به اصول و آرمان های نظام جمهوری إسلامی ایران با تفکر و اندیشه اصلاح طلبی که همان (رعایت اخلاق، آزادی در اندیشیدن و بیان نظرات و دیدگاه ها در فضایی باز و بدور از خشونت و تحجر … می باشد)پا به عرصه انتخابات خواهم گذاشت.

٢-بنده در شرایط کنونی کشور تنها راه برون رفت از مشکلات و معضلات جامعه در حوزه های مختلف را بازگشت به قانون، قانون و قانون که یکی از بارزترین شاخصه های اصلاح طلبی می باشد می دانم. که در اینده نزدیک در این خصوص بیشتر با مردم شریف و مهربان حوزه ى انتخابیه ام (دیر، کنگان، جم و عسلویه) به گفتگو خواهم نشست.

ایام بکام

کوچک شما ضیا کرمی 
٩٨/٠۴/٠١

منبع خبر: چغادک نیوز

نظر شما؟  
+ 1
مخالفم + 0
Bookmark and Share
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوشتن دیدگاه