فرمانداری دشتی رتبه نخست عملکردی استان بوشهر را کسب کرد
فرمانداری دشتی در ارزیابی عملکرد وزارت کشور در ۲ سال گذشته رتبه نخست فرمانداریهای ده گانه استان بوشهر را کسب کرد.
آوای پارسیان : فرماندار دشتی روز پنجشنبه درجمع مدیران این شهرستان گفت: کسب این عنوان نشان از وحدت و همدلی همه مدیران دستگاههای اجرایی و تلاش شبانه روزی کارکنان فرمانداری دشتی ،بخشداریها ودهیاریهای تابعه شهرستان بوده است.
عبدالله نادری افزود: در هفته دولت امسال ۲۶۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در این شهرستان افتتاح و اجرایی شد که رشد ۷ برابری نسبت به سال گذشته داشته است.
وی به هفته تعاون اشاره کرد و افزود: شهرستان دشتی در زمینه توسعه و ترویج فعالیت تعاونی ها در استان بوشهر پیشتاز و موفق بوده و در زمان حاضر ۴۹۰ تعاونی فعال است که نقش مهمی در اشتغال، تولید و رونق اقتصادی شهرستان دارند.
نادری اضافه کرد: درسال گذشته ۲۲ تعاونی جدید در زمینه تولید و خدماتی و رونق اقتصادی در دشتی راه اندازی شد.
فرماندار دشتی به برگزاری انتخابات بسیار حساس مجلس در اسفند ماه اشاره کرد و افزود: وظیفه همه مدیران شهرستان رعایت کامل بی طرفی و عدم حمایت یا شرکت در نشستهای نامزدهای احتمالی انتخابات است تا هیچ شبهه و جانبداری از نامزد احتمالی ایجاد نشود.
نادری گفت: انتخابات فرصت تبادل آرا، ایجاد امید و نشاط در جامعه و تجلی اقتدار و اعتماد ملی در کشور است و یکی از افتخارات نظام اسلامی برگزاری مستمر ومنظم انتخابات برای اداره تمام ارکان نظام توسط مردم است.
ایرنا


