بزرگترین روستای جنوب بوشهر "دبیرستان" ندارد/ دانشآموزان آواره جادهها
روستای شیرینو با جمعیتی بالغ بر۱۰ هزار نفر چندین سال است که مدرسه دبیرستان پسرانه و دخترانه ندارد.
آوای پارسیان : فراهم کردن زیرساختهای لازم برای ادامه تحصیل حق تمامی فرزندان این مرز و بوم است، با این حال گویا روستای شیرینو به عنوان بزرگترین روستای استان بوشهر با 10 هزار نفر جمعیت بدلیل نبود دبیرستان دخترانه و پسرانه، دانشآموزان آن به ناچار باید چندین کیلومتر راه طی کنند و برای فراگیری علم راهی روستای همجوار یا شهر سیراف شوند.
کمبود فضای آموزشی در کنار صنایع عظیم پارس جنوبی
روستای شیرینو نزد فعالین حوزه صنعت شاید بیشتر بواسطه استقرار هتلهای برخی شرکتهای پارس جنوبی و محل اسکان کارکنان منطقه ویژه و البته جاذبههای گردشگری آن شناخته میشود، با این حال اگرچه صنایع عظیم نفت و گاز پارس جنوبی در اطراف این روستا هستند، اما به لحاظ زیرساختهای آموزشی با کمبودهایی مواجه است و این مسائل موجب شد تا امروز شاهد تجمع تعدادی از اولیاء و دانشآموزان این روستا در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان کنگان باشیم که تنها یک مطالبه داشتند و آن احداث و راهاندازی دبیرستان برای فرزندانشان بود تا دیگر نیاز نباشد در سرما و گرما مسافت چند کیلومتری را طی کنند.
یکی از اولیای دانشآموزان گفت: تاکنون چندین نفر از جوانان روستا در مسیر رفتن به مدرسه در اثر تصادف جان باختهاند و انتظار ما از مسؤولین این است که با احداث دبیرستان اجازه ندهند که اتفاقات تلخ گذشته دوباره تکرار شود.
هزینه بالای ایاب و ذهاب و خطراتی که در کمین دانشآموزان است
یکی دیگر از اولیا این دانشآموزان عنوان کرد: چرا روستای شیرینو با 10 هزار نفر جمعیت باید فاقد دبیرستان باشد، در حالی که اطراف ما را صنایع عظیم پارسجنوبی محاصره کرده است.
وی با بیان اینکه علاوه بر هزینه بالای ایاب و ذهاب، خطراتی نیز در مسیر تردد از خانه تا مدرسه فرزندان ما را تهدید میکند، تأکید کرد: اگر مسؤولان نخواهند برای حل مشکل فرزندان ما چارهای بیاندیشند، نمیتوانیم اجازه دهیم آنها برای ادامه تحصیل راهی جادهها شوند.
راهاندازی دبیرستان مطالبه جدی مردم "شیرینو" است
رئیس شورای اسلامی روستای شیرینو دراین گفت وگو اظهار داشت: راهاندازی دبیرستان پسرانه و دخترانه یکی از مطالبات جدی و بهحق مردم روستای بندری شیرینو است که از مسؤولین مطالبه دارند.
اکبرمحمدیخواه افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰ دانشآموز پسر و دختر برای تحصیل در مقطع متوسطه دوم به روستای "پرک" یا شهر سیراف میروند که این امر مسائل و مشکلاتی همچون افزایش هزینههای ایاب و ذهاب و نگرانی خانوادهها و خطر تصادف نیز این دانشآموزان را تهدید میکند.
وی ادامه داد: ما در شورا به عنوان نماینده مردم بارها این مسئله را پیگیری کردیم، اما متاسفانه تا به حال به نتیجهای نرسیدیم.
رئیس شورای اسلامی روستای شیرینو گفت: مسؤولان شهرستان نیز پیگیریهای زیادی داشتهاند و بر حسب قول فرماندار قرار است کلاس دهم برای دختران در روستای شیرینو برگزار شود.
محمدیخواه بیان کرد: انتظار جدی شورا و مردم روستا برگزاری کلاس یازدهم برای دختران و همچنین استقرار دبیرستان در این روستای بزرگ است.
کمبود نیروی انسانی داریم
مدیر آموزش و پرورش کنگان گفت: امسال کلاس دهم برای نزدیک به ۲۵دانشآموز دختر در شیرینو راهاندازی خواهد شد و کمبود نیروی انسانی یکی از موانع برای راهاندازی متوسطه دوم در شیرینو است.
شاکرمحیسن افزود: پیگیریهای لازم با مرکز استان انجام شده است که در صورت تامین نیرو و ایجاد شرایط لازم ، برای دختران این روستا کلاس یازدهم نیز تشکیل میشود.
پیگیری و مکاتبه کردهایم
فرماندار شهرستان کنگان در این زمینه گفت: دبیرستان دخترانه شیرینو به عنوان یک مطالبه جدی در شورای آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته و درحال انجام است.
فتحالله نوروزی افزود: پیگیریها و مکاتباتی با مدیرکل آموزش و پرورش استان در این خصوص داشتهایم که امیدوارم نتیجه آن تحقق مطالبه دانشآموزان و مردم شریف روستای شیرینو باشد.
بنا براین گزارش دیروز تعدادی از دانشآموزان و اولیاء آنها با حضور در مقابل درب فرمانداری کنگان و با در دست داشتن نوشتههایی مانند "ما مدرسه نداریم"، "ما مدرسه میخواهیم"، "روستای شیرینو را دریابید"، "بزرگترین روستای جنوب مدرسه ندارد" خواستار راهاندازی دبیرستان دخترانه در این روستا شدند.
خبرگزاری فارس از شهرستان کنگان


