فرماندار تنگستان: پروژه ساماندهی تقاطع ورودی شهر اهرم فعال است
فرماندار شهرستان تنگستان گفت: پروژه ساماندهی تقاطع ورودی شهر اهرم یکی از پروژههای مهم مردم این منطقه است که در حال حاضر فعال است و امیدواریم سریعتر به بهرهبرداری برسد.
عبدالحسن رفیعیپور عصردیروز دراین گفتوگو ، اظهار داشت: پروژه ساماندهی تقاطع ورودی شهر اهرم یکی از مطالبات مردم است که عملیات اجرایی آن در هفته دولت آغاز شده است.
فرماندار تنگستان افزود: وضعیت ایمنی سهراهی ورودی اهرم مناسب نبود و خطرات بسیار زیادی برای عابرین و رانندگان به همراه داشت که با تلاش و پیگیریهای صورت گرفته عملیات اجرایی پروژه آغاز شد و در حال حاضر نیز پروژه فعال است.
وی بیان کرد: امیدوارم بر اساس برنامه زمانبندی شده پروژه تکمیل و در اختیار شهروندان قرار بگیرد و خطرات این مسیر نیز کاهش یابد و شاهد تردد ایمن رانندگان در این مسیر باشیم.
رفیعیپور خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست و مطالبه مردم روستاهای همجوار جهت بازگشایی مسیر، برای تسهیل در تردد مردم و رانندگان به مرکز شهرستان مطالعه فنی برای اجرای فاز دوم پروژه نیز در دستور کار قرار میگیرد.
خبرگزاری فارس در شهرستان تنگستان


