خدمات بهداشتی و درمانی به عشایر در دشتستان ارائه شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت : خدمات بهداشتی و درمانی به ۱۲ منطقه عشایر نشین دشتستان توسط ۱۲ تیم سلامت ارائه شد.
آوای پارسیان : دکتر ماریا خویش دوست در این گفتوگو اظهار داشت: سرشماری از جمعیت عشایرنشین شهرستان از یک آذر شروع شده و تا ۱۵ آذرماه بود و نتایج سرشماری و مراقبتهای بهداشتی به معاونت بهداشتی ارسال خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: هرساله با شروع فصل پاییز، جمعیت عشایرنشین در ۱۲ منطقه شهرستان سکنی میگیرند و تا پایان اردیبهشت ماه در این مناطق میباشند که شبکه بهداشت و درمان شهرستان در اولین اقدام با اعزام تیمهای سلامت، سرشماری و مراقبتهای بهداشتی گروههای سنی عشایر را انجام میدهند.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت عشایرنشین در هر منطقه تحت پوشش یک مرکز خدمات جامع سلامت است که تیمهای سلامت این مراکز در قالب پزشک، ماما، پزشک خانواده، کارشناس مبارزه با بیماریها، کارشناس سلامت خانواده و دارویار خدمات نوین سلامت را به تمامی گروههای سنی مختلف ارائه میدهند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کلینیک سیار دندانپزشکی نیز به صورت هفتگی و با هماهنگی امور عشایر به این مناطق اعزام و تمامی خدمات نوین سلامت را به تمامی گروههای سنی مختلف ارائه میدهند.
خویش دوست بیان کرد: رسیدگی و کنترل بهداشتی آب منطقه عشایر نشین (کلرزنی و توزیع کلر) و دفع صحیح بهداشتی زباله را در کنار دیگر خدمات و مراقبتهای بهداشتی بسیار مهم است که این اصل همواره مدنظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بوده است.
وی تصریح کرد: در سال جاری مشخصات جغرافیایی هر چادر توسط یک نرمافزار که در گوشیهای بهورزان نصب شده ثبت میشود که با این نرمافزار سطح پراکندگی چادرهای عشایر جهت راهاندازی خانه بهداشت عشایری در دو بخش ارم و بوشکان و دیگر مناطق شهرستان سنجیده میشود.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: انتظار میرود بر اساس سرشماری تیمهای سلامت، جمعیت امسال عشایر نشین در مناطق شهرستان دشتستان بالغ بر سه هزار نفر شود.
انتهای پیام /
خبرگزاری فارس ازشهرستان دشتستان


