بیمارستان صحرایی جهت مقابله با بیماری کرونا در برازجان برپاشد
فرمانده سپاه شهرستان دشتستان گفت: از طرف منطقه دوم نیروی دریایی سپاه استان بوشهر بیمارستان صحرایی جهت مقابله با بیماری کرونا در محوطه بیمارستان شهید گنجی برازجان مرکز این شهرستان برپاشد.
آوای پارسیان : سرهنگ نعمت الله غلامپور روز سه شنبه در این گفت و گو افزود: در حال حاضر بحمدالله شرایط بگونه ای نیست که نیاز به بیمارستان صحرایی باشد اما با این وجود این مرکز 60تختخوابی جهت استفاده اضطراری و در صورت لزوم در کنار بیمارستان شهید گنجی آماده شده است.
وی یادآورشد: همه مقدمات کار و امکانات لازم فراهم شده و بیمارستان آماده بهره برداری است، کادر پزشکی و درمانی نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی استان و شهرستان مهیا شده است.
غلامپور ادامه داد: سپاه آنچه در توان دارد با استفاده از امکانات بسیج به میدان آمده و برای تندرستی مردم همه تلاش خود را خواهدکرد.
فرمانده سپاه دشتستان اضافه کرد: اما مهمتر از همه مردم هستند که مراقب سلامتی خود و خانواده و جامعه باشند مهمترین کمک آنها این است که همکاری کنند و با در خانه ماندن خود تلاش و خدمات کادر پزشکی و زحمات آنها به هدر نرود و نتیجه آن مهار این ویروس و سلامتی همه افراد جامعه خواهد بود.
ایرنا بوشهر


