یکشنبه, 06 خرداد 1397 - Sunday, 27 May 2018
کد خبـر : 3500
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۸:۰۵

هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید!

آوای پارسیان:حتما برایتان پیش آمده که هندوانه را خریده اید و به همان صورت نبریده ذاخل یخچال گذاشته اید تا خنک شود، به شما توصیه میکنیم هرگز این کار رانکنید و هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید.

وقتی می خواهید هندوانه خنک مصرف کنید و آن را داخل یخچال می گذارید شاید به این مساله فک می کنید که اگر هندوانه را ببرید و در یخچال بگذارید میکروب های داخل یخچال را به خود جذب کند. ولی لازم است بگوییم که بهتر است هندوانه را ببرید و در یخچال بگذارید و هندوانه نبریده را در یخچال نگذارید

مثلا اگر هندوانه ی نبریده را در یخچال نگهداری کنید باعث می شود که ماده ی بتاکاروتن آن از بین برود. این ماده در بدن تبدیل به ویتامین A  میشود ولی در دمای اتاق، آنتی اکسیدان های خود را حفظ می کند. البته نگهداری هندوانه برش زده در صورتی که روی آن پوشانده شود، اشکالی ندارد.

 خواص هندوانه

# هندوانه بدن را تازه شاداب می کند
# هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است
# آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است
# برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید
# برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید
# برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید
# جالب است بدانید که هندوانه تنها میوه‌‌ای است که نسبت به میوه‌ها و سبزی‌ جات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن است.
# هندوانه میوه‌‌ ای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع می‌کنیم.
# هندوانه همچنین سرشار از ویتامین‌های B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند
# متخصصین تغذیه توصیه می‌کنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است

نظر شما؟  
+ 0
مخالفم + 0
Bookmark and Share
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اضافه کردن نظر