سه شنبه, 30 مهر 1398 - Tuesday, 22 October 2019
کد خبـر : 4657
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۳۹

چه کسانی در معرض پوکی استخوان هستند؟

فوق تخصص غدد و عضو شبکه تحقیقات پوکی استخوان با بیان اینکه پوکی استخوان بیماری بدون عارضه است، گفت: بدن در صورت عدم مصرف لبنیات کلسیم مورد نیاز خود را از بافت‌های استخوانی تامین کند و این اختلالات بسیاری برای فرد در آینده ایجاد خواهد کرد.

 

آوای پارسیان :محمدعلی بیانی فوق تخصص غدد و عضو شبکه تحقیقات پوکی استخوان با اشاره به افزایش روزافزون آمار پوکی استخوان، گفت: آزمایش‌های دوره‌ای و مصرف بیشتر لبنیات خطر پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه پوکی استخوان بیماری بدون عارضه است، افزود: هر فرد در طول روز باید در حدود هزار و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم دریافت کند که متاسفانه در ایران و در بسیاری از کشور‌ها این میزان کمتر است.

 

بیانی با تاکید بر اینکه مصرف کم لبنیاد علت شیوع پوکی استخوان است، تصریح کرد: دولت باید با ارایه سوبسید به محصولات لبنی سرانه مصرف را در کشور افزایش دهد.

 

وی با بیان اینکه بعد از یائسگی به علت کاهش هورمون‌های زنانه خانم‌ها در معرض خطر پوکی استخوان قرار می‌گیرند، گفت: در غذا‌های روزانه باید مصرف لبنیات بیشتر شود تا بتوانیم این بیماری بدون عارضه را کنترل کنیم. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان

 

نظر شما؟  
+ 0
مخالفم + 0
Bookmark and Share
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوشتن دیدگاه